HR Biz Coaching

Untuk anda yang sudah menjalankan perniagaan dan memerlukan bimbingan daripada Team HR Biz Coaching, boleh membuat pendaftaran di sini.

Daftar terlebih dulu dan anda akan dihubungi apabila ada kekosongan peserta nanti. Harap bersabar menunggu giliran anda.

Nota: Khidmat bimbingan HR Biz Coaching adalah khidmat yang dikenakan bayaran !

Buat pendaftaran dengan Klik di sini. Atau anda boleh terus daftar dengan membuat pembayaran secara atas talian dibawah.




17 thoughts on “HR Biz Coaching

  1. Mohd Bakri bin Ngah

    Assalamualaikum w.b.t.
    Tuan shubhi, saya baru sahaja bermula nak semai minat menulis blog.
    Kebanyakan topik adalah lebih berkisar kepada dunia perniagaan online dan juga perniagaan biasa.
    Gaya penulisan saya lebih berkisar kepada pengalaman dan laluan perjalanan. Blog saya ini pun saya belum lakukan tarikan trafik mungkin dalam seminggu dua lagi, InshaAllah.
    Saya ada membaca beberapa topik didalam blog Tuan, maka saya ingin meminta kebenaran tuan untuk dapat saya link kan ke blog saya bagi tajuk-tajuk yang saya rasakan relevan nanti.
    Diharap mendapat kebenaran dari pihak Tuan.
    Jemput-jemputlah ke blog saya dan tegurlah sekiranya ianya dapat membina.
    Diharap mendapat kebenaran Tuan nanti.

    Reply
  2. eika

    As Salam, tuan penulis. Sepanjang hari ini saya dah membaca hampir 20 artikel tuan. Banyak info berguna yang boleh meningkatkan semangat usahawan masa kini. Saya bukanlah seorang usahawan, cuma mungkin ada melibatkan diri dalam bidang keusahawanan dalam 30% sahaja dan bekerja di sebuah institusi kewangan yang memberi pembiayaan kepada peniaga. Saya berjumpa dan berdepan dengan peniaga-peniaga kecil yang mungkin berpotensi menjadi usahawan di masa akan datang, 1 kali seminggu selama 2 jam untuk berkongsi pendapat dan membantu mereka menguruskan kewangan dalam perniagaan (coaching). Isi kandungan artikel tuan mengandungi banyak info yang boleh saya kongsikan bersama mereka. Di sini, saya ingin mohon keizinan untuk mengambil info @ mencetak artikel yang mungkin boleh saya kongsikan pada perjumpaan yang seterusnya bersama mereka. Ataupun, sekiranya tuan tidak keberatan mungkin saya boleh jemput tuan untuk sesi-sesi akan datang. Sekian, terima kasih.

    Reply
    1. Shubhi Post author

      W’salam Eika !,

      Terima kasih sudi membaca.

      Berkenaan dengan permintaan Eika, silakan cetak atau ambil info yang dirasakan dapat membantu mana-mana peniaga atau usahawan.

      Kalau nak jemput sayapun boleh juga, Insyaallah jika tiada halangan saya akan hadir.

      Terima kasih

      Reply
  3. shukri

    Assalamualaikum Tuan Subhi, Insya Allah bulan 4 ini saya akan bercuti tanpa gaji tanpa ada sedikitpun back kewangan simpanan. Doakan saya semoga tabah mengharungi ujian dan cabaran dalam dunia keusahawanan.
    Saya mencabar diri saya untuk survive sepanjang 6 bulan cuti tanpa gaji ni.

    Reply
    1. Shubhi Post author

      Tahniah ! saya doakan moga tuan berjaya, terus berusaha dan tidak menyerah diri sehinggalah mencapai apa yang disasarkan.

      Reply
  4. Faizal Aris

    Assalamualaikum Tuan Subhi, saya kakitangan kerajaan dan hendak bersara awal untuk melemparkan diri sepenuh masa kepada perniagaan yang memenuhi jiwa, sikap dan kehendak saya. Saya dah buat berbagai bisnes kecil-kecilan termasuklah perkhidmatan, produk makanan dan penternakan tetapi masih lemah dari segi pengiraan kewangan dan pembahagian masa. Terlalu banyak idea tapi masa tak cukup. Bagaimana saya nak mendapatkan tunjuk ajar dari tuan?

    Reply
    1. Shubhi Post author

      Terima kasih tuan Faizal. Boleh berhubung dengan saya melalui whatasp 016-3360807

      Reply
  5. Yuthika

    Saya berminat hendak menggembara sluruh dunia dgn low budget ..ada cadangan tak mcmana nak start up dgn bisnes ini?? Bulan januari 2016 saya pergi dubai..

    Reply
  6. mahera

    Salam tn. Saya pegawai k’jaan. Sudah mencuba 3 jenis bz setakat ni. Tp tk pernah lg merasa keuntungan. Bz terakhir bz pakaian & aksesori import dr china. Tp dh tutup gk. Skrg cuba bz kerepek plk. Ambil dr kilang. Mslh bkln plk.
    Bz mkn saya rasa plg seronok saya buat pemasaran. Jd skrg saya cuba nk keluarkn mee sendiri. Blh tn cdgkn tmpt2 terbaik utk saya ambil kursus pembiatan mee.
    Terima kasih.

    Reply
    1. Shubhi Post author

      Rasanya ada masalah dengan perancangan terhadap kesemua perniagaan yang telah diceburi. Cadangan saya adalah agar merancang betul-betul dari awal segala sasaran demi sasaran yang perlu dicapai terhadap bisnes baru tersebut supaya tidak menemui kegagalan seterusnya. Perlu jelas terhadap asas perniagaan baru tersebut dan membuat penilaian dari segi potensi pasarannya sebelum pergi lebih jauh

      Reply
  7. Nazrimi

    salam tuan Subhi , InsyaAllah..april tahun depan..kami sekeluarga akan balik kampung..
    jika di izinkan Allah..nak menceburkan diri dalam bidang makanan..moga2 dapat bercoach dan bermentor dengan tuan Subhi yang dah banyak ilmu dan berpengalaman dalam bidang usahawan ini..

    Reply
    1. Shubhi Post author

      Saya doakan sesungguh hati moga Tuan sekeluarga istiqamah dan bersabar menempuh segala dugaan dan kekal begitu sehinggalah kejayaan demi kejayaan dikurniakan pada tuan sekeluarga, insyaallah !

      Reply
      1. nazrimi

        Ameen Ya Rabb..semoga Allah membalas jasa baik atas doa Tuan..insyaAllah..sesiapa yang berusaha dia akan dapat..

  8. farina ibrahim

    ingin bersara awal dlm perkhidmatan kerajaan dan memulakan perniagaan berbekam. tetapi masih cetek ilmu perniagaan.

    Reply
  9. Fauziah

    Berminat untuk menjelajah dunia bisness dengan lebih berani

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *