masalah lipas, semut dan tikusNak cerita sedikit pasal bisnes perkhidmatan kawalan masalah lipas, semut dan tikus.

Satu ketika dahulu saya pergi makan kenduri di rumah seorang usahawan terkenal wanita yang baru-baru ini telah kembali ke rahmatullah (moga rohnya dirahmati Allah dan ditempatkan bersama dengan orang-orang yang beriman, insyaallah).

Saya pergi temankan seorang kawan rapat yang memang menjadi kenalan kepada usahawan tersebut. Oleh kerana dia dapat wakil untuk ajak siapa saja pergi bersama dengannya, maka kawan saya itu ajak saya.

Ketika bertemu dengannya, saya diperkenalkan oleh kawan saya kepadanya. Dia bagi tahu yang saya ni usahawan.

Lalu usahawan terkenal tu tanya bisnes apa yang saya buat.

Saya jawab, “saya saya buat bisnes tangkap biawak!”

Terkejut dia mendengarnya!.

“Tangkap biawak!, ada kah bisnes macam tu?” tanyanya dengan penuh minat.

“Ya! memang ada. Itu salah satu dari kerja saya dalam bisnes perkhidmatan kawalan serangga dan makhluk perosak”, terang saya dengan lebih jelas.

Bila dengar penerangan saya, barulah dia tersenyum dan anggukkan kepala. Rupa-rupanya saya buat bisnes pest control.

Khidmat kawalan masalah lipas, semut dan tikus

Bisnes pest control lebih mudah orang faham sebab lebih biasa di sebut oleh orang ramai yang biasa menggunakan khidmat kawalan masalah lipas, semut dan tikus ini.

Dalam Bahasa Melayu, kita panggil bisnes ini sebagai perkhidmatan kawalan serangga dan makhluk perosak. Ianya agak panjang kalau nak sebut. Jadi sebut Pest Control jauh lebih ringkas dan pantas.

Maka kebanyakan orang lebih selesa sebut khidmat pest control.

Memang biasanya, orang bandar yang tinggal samada di rumah teres atau rumah banglo, akan mengambil tawaran khidmat kawalan masalah lipas, semut dan tikus sahaja. Itu kita panggil General Pest Control.

Tawaran kawalan serangga dan makhluk perosak secara umum biasanya akan sentuh masalah asas kat rumah bandar dan pinggiran bandar yang tersebut sahaja.

Khidmat pest control yang luas

Tapi sebenarnya, ruang lingkup industri pest control ini adalah lebih luas lagi. Ia merangkumi apa saja serangga dan makhluk perosak yang dihadapi oleh manusia terutamanya di kawasan perbandaran.

Ini termasuklah biawak, ular, burung, kelawar, anjing, moyet, kucing dan lain-lain lagi. Biasanya pelanggan dari kalangan organisai perniagaan akan menggunakan khidmat pest control yang lebih besar berbanding pelanggan dari kalangan pemilik rumah penginapan.

Tawaran Istimewa pelanggan lembah Kelang

Jika anda hadapi masalah lipas, semut dan tikus di premis penginapan anda dan mahukan khidmat kawalan serangga dan makhluk perosak yang boleh dipercayai, ini ada tawaran istimewa pada penduduk di sekitar Lembah Kelang

Anda boleh berhubung dengan syarikat Easelife Services Sdn Bhd, sebuah syarikat Pest Control berlesen dan berpengalaman sejak tahun 1998 untuk selesaikan semua masalah anda tersebut. Hubungi Puan Siti di nombor 012-2067357 untuk maklumat lanjut.

Kelebihan khidmat Easelife Services

Ada beberapa kelebihan utama syarikat Easelife Services Sdn Bhd ini selain daripada punya pengalaman yang dah lama dalam industri yang sama.

  • 99% dari para pelanggan berpuas hati dengan segala khidmat yang telah diberikan selama ini. Jika pelanggan tak puas hati, biasanya syarikat akan pulangkan semual semua duit supaya tiada sesiapa yang rasa tertipu dan rugi.
  • Masalah serangga dan makhluk perosak akan dihapuskan dari rumah anda dengan cara yang berkesan dan keselamatan adalah menjadi keutamaan syarikat. Insyaallah rumah anda akan menjadi nyaman dan bebas dari gangguang lipas, semut dan tikus
  • Anda akan diberikan jaminan selama 1 tahun bermula dari kali pertama servis di jalankan. Kalau ada masalah berbangkit, syarikat akan sentiasa bersedia untuk membantu anda diluar dari servis rutin bulanan yang diberikan oleh syarikat seperti mana dalam kontrak.
  • Paling istimewa, harga yang anda perlu bayar adalah serendah RM480 untuk 6 kali servis selama satu tahun.

Segera bertindak hubungi Easelife Services

Tawaran yang tersebut di atas adalah khas untuk pelanggan di sekitar Lembah Kelang sahaja terutamanya di sekitar Shah Alam, Subang Jaya dan Petaling Jaya.

Jika anda memang dah biasa menggunakan khidmat kawalan lipas, semut dan tikus ini, segeralah berhubung dengan Easelife Services Sdn Bhd untuk membuat tepahan dengan kami bagi mendapatkan tawaran paling istimewa tambahan khas untuk 50 orang pemanggil pertama.

50 pemanggil pertama akan diberikan khidmat 1 servis percuma sebaik saja mereka mengambil khidmat yang ditawarkan oleh syarikat. Ertinya anda akan mendapat extra servis berbanding jumlah biasa yang selama ini anda dapat dari syarikat kawalan serangga yang lain.

Segera bertindak dan jadi 50 pemanggil pertama dengan menghubungi nombor berikut:
Puan Siti – 012 2067357
En Sulaiman – 019 615 8846

*Tawaran adalah tertakhluk para terma dan syara yang ditetapkan oleh pihak syarikat yang akan diterangkan nanti jika anda berminat.

Total
13
Shares

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge