bengkel perniagaan keusahawananMaklumat tarikh bengkel menilai potensi perniagaan yang akan diadakan:

 1. Sesi pertama: (Peserta sudah penuh)
  1. Penyertaan sudah di tutup!!!
  2. Pada hari Sabtu, 4hb Januari, 2014.  Dari 8.30 pagi hingga 1.00 petang.
  3. Jumlah peserta dilimitkan hanya untuk 12 orang sahaja.
  4. Masih ada yang tidak mengesahkan kehadiran, oleh itu mohon sahkan kehadiran anda pada hari tersebut untuk memudahkan perancangan dan persediaan saya.
 2. Sesi kedua:
  1. Pada hari Sabtu, 25hb Januari, 2014. Waktu sama seperti di atas.
  2. Jumlah peserta dilimitkan hanya untuk 12 orang sahaja.
  3. Bagi mereka yang sudah mendaftar dan tidak dapat hadir pada sesi pertama di atas, sila email ke mohdshubhi@gmail.com untuk sahkan kehadiran pada 25hb Jan 2014 nanti.
  4. Sila klik di sini untuk pendaftaran
 3. Sesi ketiga:
  1. Hari Sabtu tetapi, tarikh 8bh Feb 2014. Waktu sama seperti di atas.
  2. Jumlah peserta dilimitkan hanya untuk 12 orang saja.
  3. Sila klik di sini untuk pendaftaran.

Di atas, saya paparkan maklumat lanjut berkenaan bengkel menilai potensi perniagaan yang telah ditawarkan kepada para usahawan yang berminat. Anda boleh membaca tawaran menyertai bengkel tersebut di sini.

Sila klik di sini untuk mendaftar bengkel menilai potensi perniagaan.

Sambutan dari para pembaca yang mendaftarkan diri untuk menyertai bengkel amat menggalakkan. Namun bagi memenuhi matlamat bengkel, jumlah peserta hanya dilimitkan kepada seramai 12 orang sahaja untuk setiap satu sesi.

Maklumat tentang tarikh tersebut di atas, telah dihantar kepada semua yang mendaftarkan diri dan diharap semua telah membuka email yang anda terima dan membacanya.

Jika tidak ada sebarang email diterima, saya berikan maklumat di bawah agar semua tidak terlepas peluang turut sama menilai potensi perniagaan masing-masing.

Saya yakin tentu ada juga di kalangan peserta yang mendaftar telah menggunakan khidmat Boxbe atau seumpamanya yang mana email yang dihantar secara automatik tidak akan diterima oleh tuan punya email.

Jangan lepaskan peluang sertai bengkel menilai potensi perniagaan anda

Jika anda usahawan baru, minat nak jadi usahawan atau mungkin usahawan veteran yang mahu memulakan perniagaan baru, boleh turut sama memeriahkan bengkel ini. Jom kongsi idea dan biasakan diri bekerja secara berkumpulan.

Bagi mereka yang belum mendaftarkan diri, sila dapatkan maklumat berkenaan bengkel buat pendaftaran dengan klik di sini.

Jika anda ada idea perniagaan tetapi tak pasti samada ianya berpotensi dan layak untuk dijalnkan atau tidak, elok sertai bengkel menilai potensi perniagaan ini. Selepas tamat bengkel anda boleh dapat keputusan samada untuk lupakan saja atau segera teruskan idea hebat anda itu…sumber gambar

Loading...

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge