Perjumpaan usahawan di Pulau Pinang

By | 24/04/2013

 Saya akan berada di sebelah utara tanah air bermula daripada 28hb April 2013 sehinggalah ke 6hb Mei 2013.

Ini merupakan satu peluang keemasan untuk para pembaca blog ini yang tinggal di sebelah utara untuk bertemu dan bertukar idea dengan saya.

Bagi mereka yang berminat berjumpa minum teh dan bertukar-tukar idea kehidupan dan keusahawanan bolehlah berhubung dengan saya dengan sms ke 019-226 0807.

Kita akan adakan satu pertemuan santai di tempat yang sesuai di sebelah utara dalam tempoh waktu saya berada di Pulau Pinang nanti.

Jangan lupa sms ke 019-226 0807 untuk nyatakan minat anda dan kita akan berhubung untuk memberikan maklumat lanjut tentang tempat dan waktu perjumpaan.

Kerjasama serta minat para usahawan untuk meluangkan waktu dan berkongsi pengalaman dan masalah saya dahulukan dengan ucapan terima kasih!!!

Terima Kasih
Mohd Shubhi Abdul

Author: Shubhi

Penulis merupakan seorang usahawan. Memiliki beberapa syarikat sendiri dan perkongsian dan diuruskan oleh kumpulan pengurusan yang hebat. Selesa dengan gaya hidup yang sederhana dan ringkas. Selain menulis dan membaca penulis juga aktif membimbing usahawan lain melalui program HR Biz Coaching. Jika anda ingin berbual dan ajak penulis minum kopi O, sila whatassp ke 013-3360807

3 thoughts on “Perjumpaan usahawan di Pulau Pinang

  1. Anonymous

    Alamakkkk sharipp nasi kandaq.. lama dah tak pekena.. sayang tak dapat join, saya berada di selangor masa meeting ni. -dzariff-

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge