Berikut senarai 5 bahan bacaan yang paling banyak dibaca oleh pengunjung hidupringkas.com sepanjang 7 hari yang sudah.

  1. Siri kaya #1 : Mula dari bawah – Ini merupakan tulisan siri pertama yang memaparkan falsafah menempa kejayaan dan membina kekayaan yang penulis perkenalkan.
  2. Cabaran usahawan: Projek RM1 Billion! – Ada ramai juga usahawan dari kalangan orang Melayu dan beragama Islam yang berjaya di negara kita. Mereka berjaya membina perniagaan dan kekayaan tanpa ada sebarang publisiti. Adalah diharapkan golongan ini jangan terus menyepi dan mengelakkan diri daripada membantu para usahawan yang sedang lemas. Jika anda salah seorang daripada mereka yang telah berjaya, tolong baca tulisan ini dan sahut cabarannya.
  3. Usahawan dan mentor – Ada ramai usahawan yang mula berniaga dan sedang berniaga tanpa punyai mentor sebagai sumber rujukan. Baca tulisan ini jika anda salah seorang daripadanya.
  4. Usahawan jangan tertipu! – Jika anda pernah didatangi individu atau kumpulan yang mewakili PUNB menawarkan skim latihan berbayar, elok baca tulisan ini.
  5. Semak samada anda spesis usahawan berjaya – Jika anda dah mula menggigil nak letak jawatan untuk terjun ke dunia perniagaan…NANTI DULU!!!, baca tulisan ini dan semak samada anda memang punyai ciri-ciri usahawan yang boleh berjaya!

Selamat membaca dan jangan lupa kongsikan tulisan yang berguna dan menarik pada rakan serta sanak saudara.

Perkongsian yang anda lakukan bakal membantu saya meneruskan usaha menulis di blog ini.
Terima Kasih Daun Keladi…

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

16 comments

  1. bukan semua orang boleh berniaga. tp org cakap kalau mula berdikit-dikit, timba pengalaman, insyaAllah boleh berkembang. Tapi jgn tergopah gapah. Sebelum nak mulakan apa-apa, ilmu mesti ada dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge