Terbaik hidupringkas

Berikut senarai 5 posting yang paling banyak dibaca oleh pengunjung Hidupringkas.com sejak 7 hari yang lalu:

  1. Tips henti kerja kerajaan dan berniaga – Khas untuk kakitangan kerajaan yang bermotivasi tinggi dan tak gemar dengan cara para pegawai kerajaan melakukan kerja. Mungkin mereka rasa pegawai kerajaan terlalu lembab dan terikat dengan protokol dan prosedur yang mereka sendiri reka. Jika anda begitu, elok jangan ketinggalan posting ini.
  2. Semak samada anda spesis usahawan berjaya – Jangan main terjun jadi usahawan sebab ikut-ikutan. Semak dan nila terlebih dulu samada anda benar-benar seorang yang berdarah usahawan di sini.
  3. Siri kaya #3 : Ringan tulang, jangan curi tulang – Ini salah satu daripada siri tabiat menjadi kaya atau berjaya dalam kehidupan. Saya bercadang untuk cuba tulis sebanyak 50 siri sebegini sebagai motivasi dan peringatan buat diri sendiri dan juga mereka yang sudi menerimanya.
  4. Siri kaya #4 : Bezakan antara Pelanduk dengan Jerat – Satu lagi siri tabiat untuk jadi kaya mendapat tempat dihati pembaca. Jika anda sering buat baju dengan mengukur badan orang lain, elok baca postimng ini.
  5. Siri kaya #1 : Mula dari bawah – Ini merupakan siri pertama dalam banyak siri tabiat menjadi kaya atau berjaya yang saya nukilkan. Bukan untuk tunjuk pandai, tapi sekadar untuk tiupan semangat pada diri sendiri dan juga untuk anda. Untuk kita semua.
Selamat membaca…!

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge