5 Terbaik dari Hidupringkas

Sepanjang 7 hari yang lepas aktiviti blogging agak terhad disebabkan mood raya yang berada di kemuncak.

Walau bagaimanapun saya sempat membuat beberapa posting awal dan menjadualkannya untuk siaran sebelum bertolak balik untuk cuti raya.

Berikut 5 tulisan yang paling banyak dibaca oleh pengunjung blog ini sepanjang 7 hari yang lepas untuk tatapan pembaca. Sila baca jika tajuknya menarik perhatian anda:

  1. Tips henti kerja kerajaan dan berniaga – Ini satu tajuk yang dah lama disiarkan tetapi berjaya menarik kembali pembaca apabila diperkenalkan semula oleh sahabat di Blog Usahawan Borong China.
  2. Nak buka kedai runcit?…nanti dulu!!! – Jika anda ada terdetik untuk mengusahakan kedai runcit, artikel ini patut dibaca. Ada sedikit maklumat menarik untuk diketahui dan difikirkan berkenaan perniagaan tersebut.
  3. Potong tali tu ! baru ke depan… – Ketahui sebab kenapa anda tidak maju ke depan setelah beberapa lama memulakan perniagaan dengan membaca tulisan ini.
  4. 4 benda yang boleh digunakan untuk buat perubahan – Untuk jadi orang yang banyak berbakti tidak semestinya perlu ada wang yang banyak. Selain dari wang, kita masih ada beberapa kelebihan lain yang boleh digunakan untuk membuat jasa. Baca artikel ini untuk mengetahuinya.
  5. Bagaimana nak tahu anda berbakat sebagai jurujual hebat – Adakah anda seorang yang berbakat untuk bekerja sebagai seorang jurujual. Jika anda mahu jadi usahawan, keupayaan menjual perlu ada. Oleh itu ketahui samada anda termasuk dalam kategori tersebut dengan membaca tulisan ini.
Selamat berpuasa enam…..

Subscribe

Subscribe now to our newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge