5 tulisan paling top bulan lepas!

By | 06/07/2013

Kali ini saya paparkan 5 tulisan yang paling banyak dibaca dalam tempoh sebulan sebulan sebelum ini.

Untuk mereka yang malas baca setiap hari, artikel paling top sebulan ini boleh dijadikan pilihan untuk mengetahui apa yang pembaca baca di blog ini:

 1. 5 Persediaan ringkas untuk usahawan – Kejayaan tidak datang sekelip mata. Orang yang berjaya ialah mereka yang melatih diri mereka dengan tabiat-tabiat kejayaan. Tabiat kejayaan ini sebenarnya boleh dibentuk melalui amalan harian tidak kira di mana kita berada sekarang. Makan gaji, berniaga maupun menganggur!
 2. Proses mudah mula berniaga – Jika anda sedang makan gaji dan berhasrat nak jadi usahawan sila baca langkah-langkah yang disediakan di sini.
 3. Kenapa saya gagal – Ini cerita penulis sepanjang menjalani kehidupan. Beberapa kegagalan ditempuhi dan semuanya ada satu punca yang sama. Untuk mengetahui punca tersebut baca tulisan ini.
 4. Cara misteri Kassim menjadi kaya raya – Artikel ini sering dibaca oleh pengunjung baru. Ia kisah benar mengenai seorang kawan yang saya kenal.
 5. Petua buat keputusan berhenti kerja atau tidak – Khas untuk anda yang sedang membenci kerja yang sedang dilakukan.
Author: Shubhi

Penulis merupakan seorang usahawan. Memiliki beberapa syarikat sendiri dan perkongsian dan diuruskan oleh kumpulan pengurusan yang hebat. Selesa dengan gaya hidup yang sederhana dan ringkas. Selain menulis dan membaca penulis juga aktif membimbing usahawan lain melalui program HR Biz Coaching. Jika anda ingin berbual dan ajak penulis minum kopi O, sila whatassp ke 013-3360807

6 thoughts on “5 tulisan paling top bulan lepas!

 1. Hafizul

  Entri ni semuanya banyak kearah perkongsian..dan semua itu mendapat manfaat untuk mereka yang membaca..hehe

  Reply
 2. suri

  Salam.semua entri ada kekuatan sendiri buat pilihan mana yang terbaik ya..

  selamat hari sabtu untuk admin 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge