Sale!

Bagaimana anda boleh jana 5k sebulan dengan bisnes aiskrim part-time

RM160.00 RM80.00

Anda boleh jana 4 angka sebulan dengan hanya buat bisnes ais krim secara part-time. E-book ini dedahkan bagaimana caranya !

Menarik bukan!

Dapat jana RM5k sebulan hanya buat bisnes ais krim secara part-time!

Macam mana nak buat tu?

E-book ini akan kongsikan pada anda bagaimana caranya. Anda tak perlu berhenti kerjapun. Hanya perlu jalankan bisnes ais krim ni pada setiap hujung minggu saja.

Bagus bisnes ni sebab tak perlu ada modal besar sangat. Juga tak memerlukan kemahiran teknikal pun. Tak ada skill pun boleh mulakan buat bisnes ni. Yang lebih best, tak payah nak resign letak jawatan.

Kalau anda ada keinginan untuk rebut peluang ni, boleh beli dan baca e-book menarik ni. Jangan lepaskan peluang keemasan. Bukan mudah nak dapatkan panduan menarik macam ni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bagaimana anda boleh jana 5k sebulan dengan bisnes aiskrim part-time”

Your email address will not be published. Required fields are marked *