Sale!

Belajar teknik buat video marketing pro guna handphone saja dari rumah

RM699.00 RM489.00

Dapatkan ilmu dan teknik buat video marketing pro hanya guna handphone saja dari rumah! Anda akan diberi personal online coaching oleh pakar!

Category:

Anda ada bisnes. Buat samada secara online atau offline. Produk ini sangat bertepatan untk anda beli, belajar dan amalkan.

Dalam apa saja perniagaan, yang menentukan samada produk anda laku atau tak laku adalah kemahiran anda untuk membuat pemasaran.

Kenapa?

Sebab ia akan selesaikan masalah utama yang menjadi faktor paliiiiiiiiiiing besar kenapa tak ada orang beli produk atau servis yang anda tawarkan.

Tahu apa faktor paling besar tu?

Punca paling besar kenapa orang tak beli produk anda adalah disebabkan mereka tak tahu yang anda wujud.

Kalau tak tahu macam mana mereka nak beli?

Betul tak?

Jadi dengan adanya pamasaran, maka bermulalah satu usaha pertama anda untuk buat kerja bagi orang tahu. Bila orang dah tahu, barulah terbuka pintu kemungkinan orang akan beli. Jangan harapkan orang akan tahu pasal perniagaan anda hanya dalam mimpi.

Kemungkinan untuk jadi macam adalah terlalu nipis.

Dah tahu tapi masih tak beli?

Ini masalah kedua dalam perniagaan. Ramai orang yang tahu. Anda dah buat usaha besar untuk pastikan semua rakyat Malaysia tahu pasal perniagaan dan produk yang anda tawarkan.

Tapi walaupun begitu, masih tak ada orang nak beli. Kenapa jadi macam itu?

Sebab terjadinya begitu adalah berpunca daripada kegagalan anda untuk menghasilkan aktiviti marketing yang mampu membuatkan orang faham.

Faham apa yang anda jual

Faham kebaikan yang produk anda boleh berikan.

Faham apa produk anda tak boleh berikan.

Paling penting faham kenapa dia perlu beli produk anda dan apa masalah yang dia dapat selesaikan dengan mendapatkan produk anda tersebut.

Ini masih lagi bab pemasaran. Bab untuk pastikan anda bagi tahu semua orang kat dunia ni tentang perniagaan anda itu. Dan pastikan apa yang anda beritahu itu orang faham sebagaimana yang anda nak mereka faham.

Marketing video Pro guna handphone saja

Dalam dunia sekarang, buat marketing guna video adalah sangat mudah dan berkesan. Sebab semua orang ada smart phone. Semua orang ada akaun FB ada IG dan ada semua media sosial lain yang dapat bantu siarkan video bisnes anda tu.

Kalau dulu anda terpaksa habis puluhan ribu hanya untuk siapkan video. Sekarang dah tak perlu lagi. Anda boleh hasilkan sendiri dengan hampir tak ada kos.

Asalkan anda ada handphone dan tahu bagaimana nak gunakannya untuk buat video marketing.

Dari pakej pembelajaran dan panduan ini anda akan dapat semua kemahiran tersebut. Jadi jangan lepaskan peluang untuk laburkan sedikit saja duit anda beli dan belajar jadi marketer pro hanya dnegan guna phone saja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Belajar teknik buat video marketing pro guna handphone saja dari rumah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *