Sale!

Panduan mula dan jana pendapatan dari Youtube asas lengkap untuk anda

RM159.00 RM99.00

Rahsia bagaimana jana pendapatan dari Youtube di dedahkan untuk anda dalam e-book menarik ini.

Category:

Youtube macam media social yang lain jugak. Tapi lebih kepada platform untuk membina siaran television anda sendiri.

Menarik idea tu kan?

Anda punya siaran TV peribadi yang memaparkan samada cerita, dukumentasi, maklumat, berita atau apa saja yang anda rasa teruja nak kongsikan kepada mereka yang berminat.

Bayangkan zaman mak bapak kita dulu-dulu, untuk ada channel TV sendiri atau ada panggung wayang adalah sesuatau yang sangat besar. Ekstrim kaya saja yang mampu buat semua itu.

Tapi sekarang semua orang boleh buat filem dia sendiri. Boleh rakan video dia sendiri. Boleh buat siaran rakaman mahupun live cerita dia sendiri. Semua itu boleh guna YouTebu.

Dan yang paling menarik, anda mampu jana pendapatan dari aktiviti tersebut. Ramai yang dah buktikan ianya bukanlah sesuatau yang sukar sangat.

Kalau kena cara dan tahu selok belok yang betul, maka anda pasti dapat jadikan ianya satu hobi dan satu sumber menjana pendapatan.

Kat e-book ini, semua maklumat yang anda perlukan dikongsikan tanpa selindung lagi. Berbaloi untuk anda beli dan mula belajar. Harganya plak bukannya mahalpun.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panduan mula dan jana pendapatan dari Youtube asas lengkap untuk anda”

Your email address will not be published. Required fields are marked *